Samenwerking

Gebouw eigenaren / gebruikers

Wij denken graag met u mee om de verlichting in uw gebouw(en) te optimaliseren. Zowel met mooie oplossingen als diensten staan wij u graag bij, om het mooiste resultaat te behalen. Ook voor grote of langdurige projecten heeft u aan BosLeds een betrouwbare en solide partner.

Installatiebedrijven

Als installateur zijn er diverse disciplines die uw aandacht vragen en de ontwikkelingen volgen elkaar snel op. Te snel om overal in bij te blijven. Door samen te werken met BosLeds hoeft u niet meer alle actuele kennis over verlichting zelf in huis te hebben. Al onze diensten en producten staan u ter beschikking. Zonodig gaan wij graag met u mee naar uw opdrachtgever. Ook heeft BosLeds regelmatig installatieklussen en daarbij werken wij graag samen met een partner installatiebedrijf in de omgeving van onze opdrachtgever. Hoe de samenwerking er precies uit komt te zien, dat gaat vanzelfsprekend in goed overleg.

Toeleveranciers

BosLeds is altijd op zoek naar de beste verlichtingsproducenten, ontwikkelaars, importeurs en groothandels in Nederland. Wanneer u een goed product heeft dat voor BosLeds interessant kan zijn, dan horen wij dat graag. Ook wanneer u een product beoordeeld of getest wilt hebben, dan staan wij voor u klaar.

Conculega's

BosLeds heeft een aantal unieke diensten en een mooi breed assortiment van uitstekende kwaliteit. U kunt wellicht iets wat wij niet kunnen of heeft producten die voor ons interessant kunnen zijn. Wij staan altijd open om elkaar te versterken.